Τρόποι αποστολής

Τρόποι Αποστολής - Χρόνος Παράδοσης - Πολιτική Επιστροφών

Τρόποι Αποστολής 

Α) Παραλαβή από το κατάστημα

Β) Με  ΕΛΤΑ COURIER με χρέωση  5€ για όλη την Ελλάδα και 20€ για Κύπρο.

Γ) Με ή  ΕΛΤΑ με χρέωση του πελάτη, για χώρες εκτός Ελλάδας.

Χρόνος Παράδοσης 

H αποστολή των προϊόντων γίνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα για αποστολές εσωτερικού. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο πελάτης ενημερώνεται άμεσα για την διαθεσιμότητα και την παράδοση του προϊόντος .Για προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, ο πελάτης θα ενημερώνεται από την εταιρεία μας, για πιθανή διαθεσιμότητα στο μέλλον.

Πολιτική επιστροφών 

Αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών, με τη συνεργαζόμενη με εμάς εταιρεία ταχυμεταφορών (ΕΛΤΑ Courier). Το προϊόν πρέπει να είναι ακριβώς στην κατάσταση στην οποία παραλήφθηκε και εντός της συσκευασίας του, με όλα τα συνοδευτικά έγγραφα και ταμπελάκια.Σε περιόδο προσφορών δεν γίνονται αλλαγές.

 Για αλλαγές εντός Ελλάδος ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής 5€ και τα έξοδα της επόμενης αποστολής 5€. Η συνολική χρέωση γίνεται στην παράδοση της δεύτερης αποστολής.  

 Σε περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει εταιρία ταχυμεταφορών της δικής του επιλογής, τα έξοδα επιβαρύνουν τον ίδιο με βάση την τιμολόγηση της  εκάστοτης εταιρίας. Η αλλαγή δεν θα γίνεται δεκτή σε περίπτωση που δεν ακολουθηθούν οι παραπάνω όροι.

 Καμία επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή αν δεν υπάρχει προηγούμενη συνεννόηση με την εταιρεία.

Για χρησιμοποιημένα προιόντα, η εταιρεία, ουδεμία ευθύνη φέρει.

Για παραγγελίες εκτός Ελλάδας όλα τα έξοδα βαρύνουν τον πελάτη.

Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει μόνο πριν την αποστολή του προϊόντος.

Διεύθυνση επιστροφών:

Baby-Care.gr

Λεωφόρος Φανερωμένης 64, Σαλαμίνα 

Τ.Κ. 18900, Σαλαμίνα